política de preUs
Els nostres preus són molt competitius en l'àmbit català de la distribució d'aïllants tèrmics, acústics, PLADUR i tots els seus complements.
SERVEI DE TRANSPORT PROPI
Tenim a disposició del client un servei de transport propi que ens permet lliurar el material a destinació en un temps molt reduït. 
Meiisoplac S.L. és una companyia dedicada essencialment al subministrament i instal.lació de sistemes constructius en sec i tots els seus complements en l'àmbit comarcal del Vallès occidental. També prestem servei a la resta del territori.

Considerem sistemes constructius en sec aquells elements que delimiten espais en un edifici i que en el procés de construcció l'aigua no és un element indispensable.

La nostra empresa, està dins d'aquest sector des de més de 25 anys. L'origen de la nostra empresa és familiar i va començar el negoci en la venda de materials aïllants amb el nom comercial de "MEI, equips i serveis per l`edificació ". Al poc temps va prendre les distribucions de PLADUR i ISOVER i simultàniament va començar a realitzar instal.lacions d'aquests materials.

El dia 23 de març de 1993, deixa d'operar MEI, equips i serveis per a la edificciói es funda Meiisoplac S.L. domiciliada al carrer de Sant Llorenç, 75 de Sabadell i amb NIF B-60293198. L'activitat de Meiisoplac S.L. actualment segueix sent la venda de materials de sistemes constructius en sec i estem ampliant la gamma de productes.

Per poder diferenciar dins del sector tenim a disposició dels nostres clients un servei d'assessorament tècnic propi, hem optimitzat els temps de lliurament de materials i intentem donar un tracte personal individualitzat a cada persona

C/ Sant Llorenç 75 - Tel. 93 725 95 85       · Carretera de Prats de Lluçanès 495 - Tel. 93 727 57 41       · info@meiisoplac.es
AQUESTA WEB NO UTILITZA COOKIES - Política de cookies · Nota Legal · NIF: B60293198 · mapa web · by Anunzia


      Marques representades